پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، آخرین اخبار از وضعیت سلامت محمد علی کلی گویای آن است که بیماری پارکینسون این اسطوره ورزشی مسلمان در حال پیش روی است.
به گفته سخنگوی محمد علی کلی، شنبه شب این بوکسور بزرگ که به ذات الریه دچار شده است، برای مدت کوتاهی در بیمارستان بستری شد.
باب گانل سخنگوی وی اظهار کرد که این قهرمان سه دوره سنگین وزن جهان با بیماری پارکینسون دست و پنجه نرم می کند و تحت درمان تیمی از پزشکان است که سبب شده تا وضعیت وی فعلا پایدار بماند.
گانل در مصاحبه‌ای تلفنی گفت: کلی امروز صبح روانه بیمارستان شد و خوشبختانه به دلیل آگاهی زود هنگام از ابتلای وی به ذات الریه، این قهرمان برای مدت کوتاهی در بیمارستان بستری می‌ماند.
همچنین
گانل از توضیح جزئیات بیشتر بنا به خواسته خانواده این قهرمان ۷۲ ساله برای حفظ خصوصی ماندن مسائل و حریم شخصیشان خودداری کرد. وی همچنین هیچ گونه اطلاعاتی را در مورد بیمارستانی که محمد علی در آن بستری است اعلام نکرد.
حضور عمومی کلی در سال های اخیر به دلیل بیماری بسیار کم شده بود، اما وی برای تماشای برخی از بازی‌های ورزشی و دیدار دوستان دیده می شد.
محمد علی در سپتامبر سال جاری در مراسمی که به پاس تقدیر از وی برای فعالیت های بشر دوستانه در لوییویل کنتاکی آمریکا برگزار شد حضور یافت.
کاسیوس کلی که بعدا از گرویدن به دین اسلام با نام محمد علی شناخته شد در این مراسم قادر به سخن گفتن نبود و تنها با برندگان این جایزه بشر دوستانه از جمله جیم براون فوتبالیست تیم ملی آمریکا عکس گرفت.
در این مراسم براون در مقابل محمد علی که نشسته بود تعظیم کرد و به وی گفت : شما در تمام دوران بزرگترین هستید.
محمد علی کلی در سال ۱۹۸۱ از بوکس کناره گرفت و تمام وقت خود را به مسائل اجتماعی اختصاص داد.
وی برای ماموریت های بشر دوستانه به سراسر دنیا سفر و با بسیاری از رهبران جهان دیدار و گفت‌وگو کرد.
کلی در سال ۲۰۰۵ به دلیل خدماتش در جنبش حقوق مدنی آمریکا، مدال آزادی را از سوی جورج دبلیو بوش رییس جمهور وقت ایالات متحده دریافت کرد.
محمد علی در تاریخ نوزدهم نوامبر ۲۰۰۵ «مرکز غیر انتفاعی محمد علی» را با سرمایه ۶۰ میلیون دلار در شهر محل تولدش بازگشایی کرد. این مرکز عام المنفعه روی مسائلی همچون صلح، مسئولیت اجتماعی و توسعه متمرکز است.
وی همچنین در همان سال موفق شد، جایزه صلح «اتو هان» آلمان را از آن خود کند.
یکی از نکات قابل توجه زندگی این قهرمان مسلمان، در سال ۱۹۶۶ بود که وی از حضور در ارتش آمریکا برای جنگ ویتنام سر باز زد و اعلام کرد هرگز به روی همنوعان ویتنامی خود آتش نمیگشاید، که همین مساله باعث شد وی از رقابتهای بوکس به مدت پنج سال محروم شود و گواهینامه بوکسش نیز به حالت تعلیق در آمد.
عکس: AP
مترجم: گلناز سادات غفاری

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.