علی یونسی با تأکید بر اینکه «خطر آنجاست که جنگ، تقدیس و جنایت، توجیه می‌شود»، گفت: با کمال تأسف مدعیان دین، پرونده‌های سنگینی در ارتکاب جنایت به نام دین و خدا دارند و امروز بشریت به این وسیله تهدید می‌شود.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسی، دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی که عصر امروز - یکشنبه - در مراسم بزرگداشت روز جهانی صلح در مرکز دائرة المعارف اسلامی، سخن می‌گفت، صلح را در جهان، مظلوم خواند و افزود: شنیدن صدای زنگ صلح نشان می‌دهد که صلح مظلوم است و در مظلومیت آن، همین بس که باید از آن صحبت کنیم و زنگش را به صدا درآوریم.

یونسی با بیان اینکه «صدای زنگ صلح، همواره از صدای جنگ ضعیف‌تر است»، گفت: هرگز صدای زنگ صلح به غرش توپ، تفنگ و سلاح کشتار جمعی و مخرب نمی‌رسد و صدای صلح همواره تحت تأثیر صداهای مخرب جنگ، مظلوم مانده است.

وی با اشاره به اینکه «جنگ، یک استثنا در زندگی بشر است»، تأکید کرد: هیچ‌گاه ملت‌ها خواهان خشونت و جنگ نبوده‌اند و جنگ‌افروزی همواره به وسیله نخبگان، سیاستمداران و افراد خاص آغاز شده است.

یونسی پیام آسمانی همه ادیان الهی را آشتی انسان با خداوند و رابطه اخلاقی میان انسان‌ها خواند و گفت: اما متأسفانه شاهدیم که دین به ملعبه‌ای در دست جنگ‌افروزان و وسیله‌ای برای توجیه جنگ و خشونت تبدیل شده است؛ همانگونه که علم و هنر در خدمت جنگ درآمده و آن را توجیه می‌کند.

وی با بیان اینکه «همواره در پشت هر جنگ ویرانگر، کسانی بوده‌اند که آن را توجیه علمی و شرعی کرده‌اند»، تصریح کرد: امروز هم در دنیا کم نیستند مکاتب و فلاسفه‌ای که بدترین جنایت‌ها را توجیه می‌کنند. امروز شاهدیم که به نام دین، بدترین جنایت‌ها علیه بشریت صورت می‌گیرد و این در تاریخ نیز سابقه داشته است.

یونسی در این زمینه به جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین، جنایات افراطیون و تکفیری‌های جاهل، در دنیای امروز به عنوان مصادیق جنایت علیه بشریت با نام دین اشاره کرد و گفت: بشریت در گذشته نیز در جنگ‌های صلیبی و جهان گشایی‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس، شاهد جنایت به نام دین بوده است.

دستیار ویژه رئیس جمهور با تأکید بر اینکه «خطر آنجاست که جنگ، تقدیس؛ خشونت، مقدس و جنایت، توجیه شود»، افزود: با کمال تأسف مدعیان دین، پرونده‌های سنگینی در ارتکاب جنایت به نام دین و خدا دارند و امروز بشریت به این وسیله تهدید می‌شود.

وی یادآور شد: پیام دین اسلام، سلام و صلح است. اسلام به ما می‌آموزد که وارد جرگه صلح‌جویان شویم و از جنگ‌افروزی و خشونت که راه شیطان و شیطان‌پرستی است، دوری کنیم.

یونسی با تأکید بر اینکه «امروز بشریت به قرائت رحمانی از دین احتیاج دارد»، اظهار کرد: با قرائت جنایتکاران از دین، همه انسان‌ها در معرض تهدید هستند.

وی به بخشی از پیام دبیرکل سازمان ملل به مناسبت روز جهانی صلح اشاره کرد که مردم را به آشتی و صلح دعوت کرده است و در این زمینه گفت: مردم، خواهان صلح هستند و باید زمینه‌های جنگ‌افروزی و خشونت از بین برود.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام، با اشاره به همزیستی خوب و زندگی آرام مردم ایران در کنار یکدیگر از هر قوم و قبیله و از هر دین و مذهب اظهار داشت: در بسیاری از استان‌های ایران، همه گرایش‌های قومی- مذهبی وجود دارد و تا جایی که در روابط بین مردم دخالتی نشود مطلقا مشکلی وجود ندارد؛ چراکه مردم ایران عاشق صلح هستند

یونسی ادامه داد: دخالت‌ها در روابط میان مردم، از سوی کسانی است که می‌خواهند بر مردم سلطه داشته باشند و آنها را مدیریت کنند.

وی تأکید کرد: خداوند فطرت انسان‎ها را صلح‌دوست و مهربان آفریده و جنگ و خشونت برخلاف فطرت انسانی‌ست. آنچه که اتفاق می‌افتد از سوی مدعیان حکومت بر مردمان است.

یونسی در پایان سخنان خود در این همایش، با اشاره به سی‌ام شهریور به عنوان روز جهانی صلح اظهار کرد: تصویب شعار نفی خشونت و افراطی‌گری به پیشنهاد ایران و همچنین گفت‌وگوی تمدن‌ها در مجمع عمومی سازمان ملل، نشان می‌دهد که جهان برای صلح و آشتی تشنه است و جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این شعارهای خود در داخل کشور و منطقه و جهان مصمم است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.