پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

اجلاسیه مدرسان درس وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(س)/

مرادی: منابع درسی دانشکده مجازی امام فراهم شده است

معاون علمی پژوهشی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد با اشاره به تشکیل دانشکده مجازی به عنوان اقدامی از سوی این مرکز برای جذب دانشجو در سطح دنیا، گفت: کسانی که دید انتقادی دارند می‌توانند وارد این فضا شوند؛ چراکه اگر اندیشه‌های امام به نقد برسد، بهتر ترویج خواهد شد.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی، معاون علمی پژوهشی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی و انقلاب اسلامی، در دومین روز از اجلاسیه مدرسان درس وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(س) که عصر روز گذشته در واحد علوم، تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: ساماندهی متن، تدریس و مقبولیت دانشجویی درس وصایای امام یکی از دلایل اصلی ایجاد این مرکز فرهنگی دانشگاهی در دانشگاه آزاد بوده و اولین راه برای این ساماندهی، تشکیل کارگروه آسیب شناسی درس وصیت نامه امام(س) بوده است.

وی افزود: دومین اقدام، برگزاری جلسه هم‌اندیشی درس وصایای امام (س) بود که در این رابطه یک سال قبل با افراد معدود و طرح مبحث کارگاه‌های آموزشی کلید خورد. ما همچنان سعی می‌کنیم ارتباط با مدرسان را حفظ کنیم.

مرادی با بیان اینکه «قدم بعدی ارسال بخشنامه به کلیه واحدها برای گسترش رشته‌های مرتبط با اندیشه‌های امام در صورت ارائه درخواست توسط واحدهای آموزشی است»، گفت: همچنین بنا داریم افراد مدرس وصایا مانند اساتید دروس عمومی که از قم مجوز تدریس می‌گیرند، با حضور در کارگاه‌های آموزشی و اخذ مجوز در کلاس‌های این درس حاضر شوند.

وی محورهای دیگر را در این زمینه برشمرد و اظهار کرد: گسترش رشته‌های مربوط به اندیشه‌های امام، محور دیگر ما در مرکز است که در حال حاضر در دانشگاه‌های لامرد، قم و یزد در سه رشته تدریس می‌شود. همچنین دایر کردن رشته‌هایی نظیر فقه و حقوق و اندیشه‌های امام در واحدهای دانشگاهی در دستور کار است و در این رابطه از واحدها خواسته‌ایم بر اساس امکانات خود نسبت به دایر کردن این رشته‌ها اقدامات مقتضی را به عمل آورند.

مرادی در ادامه عنوان کرد: محور بعدی مورد نظر ما، تشکیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران حوزه مطالعات امام است که درخصوص این محور، مشخصات حدود 1200 پژوهشگر در دانشگاه آزاد اسلامی گردآوری شده است و 750 اثر نیز در اختیار مرکز قرار گرفته است. گروه‌هایی از این اساتید نیز این مقالات را موضوع‌بندی کرده‌اند تا برای مراسم تجلیل از برگزیدگان، ارسال و از برگزیدگان با همکاری واحد تهران جنوب تقدیر شود.

وی افزود: همچنین برگزاری جلسات مدیران گروه شناخت اندیشه‌های امام با همکاری مدیران گروه‌‎های واحدهای لامرد، یزد و قم در زمره برنامه‌های پیش روی ماست. برنامه دیگر نیز تشکیل کارگروه‌های تخصصی شش‌گانه فقه و مبانی حقوق، علوم سیاسی، جامعه شناسی انقلاب، تاریخ انقلاب، عرفان و ادبیات است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی ادامه داد: برنامه‌هایی نیز در دست اقدام داریم که تدوین ویژه‌نامه به طور سالانه، همایش تجلیل از پژوهشگران در هفته پژوهش با همکاری واحد تهران جنوب و تشکیل انجمن مطالعات حوزه امام(س) از جمله آنهاست.

وی در پایان با بیان اینکه «آخرین نکته، تشکیل دانشکده مجازی است که درصدد جذب دانشجو در سطح دنیاست»، گفت: این مهم از طریق فضای مجازی و با همکاری واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام انجام می‌گیرد. در بعضی رشته‌ها مطالب آماده است تا کسانی که علاقه‌مند هستند وارد این دانشکده شوند. همچنین کسانی که دید انتقادی دارند می‌توانند وارد این فضا شوند؛ چراکه اگر اندیشه‌های امام به نقد برسد، بهتر ترویج خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.