نشست خبری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بعد از ظهر امروز (یکشنبه) در محل ساختمان این مجمع و به منظور تشریح برنامه‌های اجلاس علمای اسلام در حمایت از مقاومت فلسطین برگزار شد.

بیش از 200 نفر از علمای بزرگ جهان اسلام در تهران گردهم می‌آیند

به گزارش خبرنگار جماران، آیت‌الله محسن اراکی در این نشست مطبوعاتی درباره زمان برگزاری اجلاس بین المللی «علمای اسلام در حمایت از مقاومت فلسطین»، گفت: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه این هفته - هجدهم و نوزدهم شهریورماه - اجلاس بین‌المللی علمای اسلام در حمایت از مقاومت فلسطین را در تهران برگزار می‌کنیم. مدتی است که این اجلاس زمینه‌سازی شده و مقدمات برگزاری آن با همکاری دیگر نهادها فراهم شده است. همچنین بیش از 200 نفر از علمای بزرگ جهان اسلام از سراسر جهان به این همایش دعوت شده‌اند که از این میان 143 نفر از عالمان دینی و 75 نفر از نخبگان سیاسی و دانشگاهی هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه «هدف از برگزاری این همایش، اعلام حمایت جهان اسلام از مقاومت فلسطین است» افزود: همه ی ما در دو سه ماه اخیر شاید یکی از سخت‌ترین حملات رژیم صهیونیستی به باریکه ی غزه بوده‌ایم که طی این حملات بیش از 2000 نفر کشته شده‌اند؛ در میان آنان 500 کودک و تعداد زیادی زن و مردان کهنسال وجود داشته است. در این روزها صدها خانه ی مسکونی به وسیله ی بمب‌های ویرانگر رژیم صهیونیستی بر روی سر مردم ریخت. زیرساخت‌های منطقه غزه در این روزها صدمات زیادی دید و بیش از 11 هزار مجروح در طی بمباران رژیم صهیونیستی با رنج و بیماری و معلولیت دست و پنجه نرم می‌کنند، بنابراین به نظر می‌رسد که اعلام حمایت جهان اسلام از مقاومت بی‌نظیر مردم غزه یک ضرورت بسیار مهم و کارساز است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب همچنین افزود: لازم بود تا نخبگان جهان اسلام در یک جا گرد هم آیند و موضع جهان اسلام را در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین اعلام کنند و جهان اسلام را نسبت به مسئولیتی که در قبال مقاومت اسلامی دارند بیش از پیش آشنا نمایند.

وی در ادامه با بیان اینکه «امروز تمامی دنیا فهمیده‌اند رژیم صهیونیستی رژیمی نامشروع است»، افزود: تمامی کشورهای جهان اسلام باید گامی جدید در راستای حمایت از مقاومت فلسطین بردارند و آن را وارد مرحله ی جدیدی از خیزش و مقاومت کنند.

آیت الله اراکی سپس در بخش دیگری از سخنان خود افزود: جهان اسلام باید نسبت به مسلح‌سازی کرانه ی باختری نیز اقدام کند. ما باید در کنار حمایتی که از مردم غزه و مقاومت فلسطین داریم، شاهد یک مقاومت اسلامی در کرانه ی باختری نیز باشیم.

گفتنی است که این سخنان در ادامه ی تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت مسلح‌سازی کرانه ی باختری بیان می‌شود.

دبیرکل مجمع تقریب ادیان و مذاهب اسلامی در ادامه با بیان اینکه «مردم جهان باید از نظر مالی، تسلیحاتی و سیاسی از مقاومت فلسطین حمایت کنند»، افزود: ما اطلاعات متقنی در اختیار داریم که نشان می‌دهند رژیم صهیونیستی نیز در حمایت از داعش نقش دارد و ما داعش را لبه ی دوم قیچی واحدی می‌دانیم که لبه ی دیگرش رژیم صهیونیستی است.

وی ادامه داد: آمریکا با اعلام بسیج جهانی علیه داعش تلاش دارد تا نقش خود در حمایت از داعش و رژیم صهیونیستی را پنهان کند. رژیم‌های هم‌پیمان با آمریکا در منطقه، مدافع داعش هستند. هدف جریان‌های تکفیری عمدتا این است که جهان اسلام را درگیر بلوا و اغتشاش نمایند و ما وظیفه ی خود می‌دانیم برخلاف این جریان حرکت کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه «امیدواریم این مجمع اسلامی بتواند به اهداف اساسی خود دست یابد»، افزود: امیدواریم یک خروجی این همایش ایجاد اتحادیه ی علمای مقاومت اسلامی باشد. علاوه بر آن بتواند منجر به اعلام نهضت جهانی حمایت از فلسطین و آسیب‌دیدگان از صهیونیسم و بشود.

وی سپس با بیان اینکه «در این اجلاس مهمانانی از 53 کشور جهان به ایران خواهند آمد»، به سؤالات خبرنگاران حاضر در کنفرانس پاسخ گفت.

خطر رژیم صهیونیستی امروز بیش از هر زمان دیگر بر علما و نخبگان جهان اسلام آشکار شده است

آیت الله اراکی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه «چرا این اتحاد اسلامی علیه تجاوزان تاکنون آن چنان که باید وجود نداشته است و چقدر از اهداف گروه تروریستی داعش در تشکیل خلافت اسلامی با توجه به وضعیت دنیای امروز قابل تحقق است»، گفت: خطر رژیم صهیونیستی تا امروز به این مقدار احساس نمی‌شد. بسیاری از نخبگان و متفکران تصور می‌کردند که همین مقدار از تحرک و مقاومت کافی‌ست و می‌تواند به حذف رژیم صهیونیستی ولو در درازمدت بینجامد. اما امروز همه ی متفکران و علما شاهد آن هستند که آنچه تاکنون انجام گرفته است کافی نیست و نیاز به یک جریان بین المللی وجود دارد.

اگر داعش جریانی اسلامی بود باید حداقل یک عالم اسلامی در میان این افراد وجود داشت

زندانیان اروپایی و آمریکایی تحت تعالیم مبلغان سعودی به داعش پیوسته‌اند

وی سپس در پاسخ به سؤال دوم این خبرنگار درباره داعش افزود: اولا اکثریت قریب به اتفاق نیروهای داعش هیچ سابقه ی حضور در جوامع اسلامی ندارند. این افراد از چند گروه تشکیل شده‌اند. یک گروه از آنها زندانیانی بودند که پیش از آن در کشورهای خود به جرایم مختلف زندانی بوده‌اند. هنگامی که من به دلیل مأموریتی از جانب مقام معظم رهبری در اروپا بودم، شاهد جریانی بودیم که در انگلیس و امریکا به راه افتاده بود و بر اساس آن دولت این کشورها افرادی تندرو را از عربستان سعودی به عنوان مبلغین دینی به زندان‌ها می‌فرستادند و برای چنین کارهایی آنها را آموزش می‌دادند. بسیاری از کسانی که امروز از اروپا و امریکا برای عضویت در گروه داعش اقدام کرده‌اند از همین افرادند. هدف کشورهای دیگری که دست به این اقدام زدند این بود که در مقابل جریان اسلام اصیل، جریان دیگری را ایجاد کنند.

آیت الله اراکی در ادامه به تشریح گروه دوم از اعضای گروه تروریستی داعش پرداخت و اظهار داشت: گروه دیگر بعثیانی هستند که دست آنان تا مرفق به خون مردم آغشته است. این افراد تنها در فاصله ی بین سال‌های 1991 تا 2003 بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه را که در میان آنان شخصیت‌ها و علما و جوانان بودند در زمان صدام کشته‌اند.

گروه سوم هم افرادی هستند که فریب اغتشاشگران و رسانه‌های اغتشاشگر را خورده‌اند. در میان این افراد حتی یک عالم اسلامی دیده نمی‌شود. اگر بنا بود داعش جریانی اسلامی باشد باید در میانشان چهره‌های شناخته شده ی اسلامی را ببینید. فلذا این جریان به هیچ وجه جریان اسلامی نیست. انسان‌های تبهکار و مجرم امروز به وسیله ی جریان‌های سیاسی منطقه متشکل شده‌اند. از زندان‌های عربستان سعودی عده ی زیادی برای پیوستن به این گروه‌ها بسیج شده‌اند.

دبیرکل مجمع تقریب ادیان و مذاهب اسلامی سپس در ادامه در پاسخ به خبرنگار دیگری گفت: اطلاعات متقنی داریم که گروه تروریستی داعش از طرف کشورهای هم‌پیمان اسرائیل حمایت لجستیکی می‌شود. اگر این حمایت‌های لجستیکی وجود نداشت جنگی وجود نداشت. ما نام این کشورها را می‌دانیم و البته نیازی به گفتن این اسامی در میان شما که اصحاب رسانه هستید، نیست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.