وفاداران به امام و ولایت نگذارند میدان در اختیار تفکرات افراطی قرار بگیرد چرا که اگر میدان در اختیار این تفکر باشد مطمئن باشید که هرکسی که داعیه خیرخواهی برای نظام امام و رهبری را داشته باشد و با اعقاید افراطیون مخالف باشد به حاشیه کشیده خواهد شد .

کنفرانس مطبوعاتی حجت الاسلام والمسلمین محمد علی انصاری دبیر ستاد بزرگداشت حضرت امام (س) در محل این ستاد برگزار شد.

به گزارش کمیته روابط عمومی و ستاد خبری بزرگداشت حضرت امام خمینی(س)، انصاری گفت: امروز در آستانه ی بیست و یکمین سالگرد ارتحال جانسوز رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتیم و همه ساله قبل از فرارسیدن خرداد ماه علاقمندان به امام اعم از مسئولین و مردم، ‌خود را برای برگزاری مراسم باشکوه بزرگداشت امام آماده می کنند و ستاد بزرگداشت حضرت امام نیز بر اساس مسئولیتی که به عهده دارد به این امر بزرگ همت می گمارد و همه ساله هم انتظار این است که مراسم باشکوه تر از سال های قبل برگزار شود.

شناخت اندیشه ها و سیره امام از مهمترین اهداف بزرگداشت

وی افزود: منظور از یک مراسم با شکوه این است که علاوه بر ایجاد بسترهای لازم برای شناخت امام، اندیشه ها و مکتب سیاسی ایشان نیز معرفی فراهم شوند و هرساله بزرگداشت امام نیز دستاورد و پیام کامل خود را داشته باشد.

انصاری تاکید کرد: امسال در ستاد بزرگداشت امام (س) تاکید به این مسئله داریم که پیام مراسم 14 خرداد، وحدت و همدلی همه وفاداران به امام، نظام و ولایت باشد. کسی نگوید در جامعه ما وحدت نیست یا دشمنان ما تفسیر غلط نکنند که دوستان امام خود اعتراف به تفرقه دارند.

وی با بیان اینکه دعوت به وحدت یک نیاز فطری، روحی، اجتماعی، سیاسی و انقلابی است، خاطر نشان کرد: هرکس منادی وحدت در جامعه باشد باید او را ستود و هرکس که منادی تفرقه باشد باید او را نکوهش کرد. خداوند متعال اولین منادی وحدت در نظام خلقت و بشریت است و به همه ی مسلمانان امر می کند که وحدت صفوف خود را حفظ کند.

دبیر ستاد بزرگداشت حضرت امام (س) ادامه داد: همه انبیاء، امامان و مسلمانان تاریخ بشریت منادی وحدت بوده اند. امام هم که یکی از مصلحان بزرگ ما و تاریخ بشریت و نیز منادی وحدت بوده است.

وحدت مهمترین رکن توفیق امام بود

انصاری افزود: مهمترین آرزوی امام و رکن توفیق ایشان در پیشبرد اهداف این نهضت ایجاد وحدت در جامعه بود. چه کسی هست که تردید داشته باشد مهمترین عامل نگرانی شدید امام در ادوار پس از پیروزی انقلاب، تفرقه بوده است. یک جامعه پویا، انقلابی و مذهبی همانند یک انسان زنده است با میلیارد ها سلول متفاوت که در کنار یکدیگر با وحدت به حیات خود ادامه می دهند و هرلحظه ممکن است در سلامت یک فرد رخنه ایجاد شود که برای جلوگیری از رخنه بیماری و یا برای درمان آن که به پیکره انسان وارد می شود همواره انسان امکانات لازم را فراهم می سازد.

وی تاکید کرد: ما در کشوری زندگی می کنیم با نژادها، ادیان، گویش ها و فرهنگ های مختلف. امام با تکیه بر ابزار وحدت توانست اختلافات را به وحدت، انسجام و هدف مشترک و آرمان مشترک معتقد و متحد سازد.

وحدت و همدلی بین نیروهای وفادار به انقلاب، شعار امسال ستاد بزرگداشت

دبیر اجرایی ستاد بزرگداشت حضرت امام (س) دعوت به وحدت حول محور قانون اساسی و مکتب سیاسی امام (س) را بالاترین امر به معروف دانست . خبرداد که "وحدت و همدلی بین نیروهای وفادار به انقلاب " به عنوان شعار امسال ستاد بزرگداشت حضرت امام انتخاب شده است.

وی با اشاره به محتویات کلام، ‌آرمان و اندیشه بنیانگذار انقلاب افزود: تمام رفتارهای عملی و سیره امام (س) و تمام آرزوهای ایشان دعوت به وحدت بوده است پس برای تداوم انقلاب و تداوم راه و اندیشه امام (س) و آرمانهای ایشان ما باید از این وسیله مطمئن الهی استفاده کنیم.

ایجاد وحدت درجامعه دستوری نیست

وی ادامه داد: ایجاد وحدت در جامعه نه دستوری است و نه تحمیلی، بلکه تحقق وحدت درجامعه نیازمند بستر و ابزار، امکانات و لوازم خاص خود است.

انصاری با اعتقاد به اینکه در کشوری که آزادی یکی از ارکان توفیق بوده است و آزادی یکی از اصول قانون اساسی است، پیدایش زمینه های اختلاف امری دور از انتظار نیست، ادامه داد: در چنین شرایطی که بر حسب ضرورت دموکراسی در جامعه اختلافاتی به وجود می آید همه وفاداران به امام و ولایت باید باهمه قدرت بسیج شوند تا همه کدورت ها و ذهنیت های مخرب نشأت گرفته از حوادث سیاسی و دموکراسی واقعی در جامعه رفع شوند.

وفاداران به امام میدان را به افراطیون واگذار نکنند

دبیر اجرایی ستاد بزرگداشت حضرت امام (س) تاکید کرد: وفاداران به امام و ولایت نگذارند میدان در اختیار تفکرات افراطی قرار بگیرد چرا که اگر میدان در اختیار این تفکر باشد مطمئن باشید که هرکسی که داعیه خیرخواهی برای نظام امام و رهبری را داشته باشد و با اعقاید افراطیون مخالف باشد به حاشیه کشیده خواهد شد .

وی افزود: وفاداران به امام میدان را به افراطیون واگذار نکنند چرا که در این شرایط زبان ها بسته می شود، انگیزه ها سست می شود در جامعه به سمت هرج و مرج سیاسی و تحمیل عقاید و سلایق ناخواسته پیش می رود.

انصاری با بیان اینکه ما در جامعه ای زندگی می کنیم که خدا امر به وحدت، امام دعوت به وحدت و رهبری آن منادی وحدت بوده و جامعه را به آن فرا می خواند، گفت: ولی در چنین شرایطی افراد مصلح و خیرخواه از جناح های سیاسی وقتی سخن از وحدت به میان می آورند عده ای که مدعی اند میراث دار همه انقلاب هستند و خود را سخنگوی امام (س)، مکتب ایشان و ولایت می دانند اعتراض می کنند که چرا شما از وحدت سخن می گویید و حمله می کنند که چرا شما در فلان حادثه چنین کردید.

وی تصریح کرد: این درحالی است که وحدت به بیانی رسالت وظیفه ای است که باید آن را امر به معروف نامید، ‌چه امر به معروفی بالاتر از دعوت به وحدت؟ و چه نهی منکری بالاتر از نهی مخاصمه و اختلاف و کینه در جامعه اسلامی است؟

در جامعه ما قانون اساسی محور وحدت است

انصاری در ادامه این نشست با اعتقاد به اینکه وحدت محوریت لازم را دارد، گفت: خدا را شکر می کنیم که در کشور ما قانون اساسی میثاق ملی ماست و همه اقوام، ادیان اسلامی و همه جمعیت های وفادار به اسلام و امام قانون اساسی را پذیرفته اند.

وی افزود: قانون اساسی، قانونی کامل و جامع و در برگیرنده همه نیازهای جامعه انقلابی و اسلامی ماست. در قانون اساسی ولایت فقیه رکن اساسی و محور اساسی حاکمیت است.

انصاری ادامه داد: آزادی های مشروع نیاز ضروری جامعه و توجه خواسته های فرهنگی و اسلامی و نیاز های مادی و معنوی مردم از جمله اصولی هستند که ما را به این مسئله امیدوار می کنند که با تکیه بر قانون اساسی و محوریت آن و تبعیت از ولایت و امام به پذیرفته شدن همه سوابقی که در حول اندیشه های رشد کردنده اند امیدوار تر شویم .

مراقب برخی دستها باشیم

دبیر ستاد بزرگداشت امام(س) با تاکید بر اینکه البته باید مراقب باشیم که برخی دست ها و خود خواهی ها مانع از تحقق این دو مقدس و الهی در جامعه ما نشوند، گفت: به همین منظور ستاد بزرگداشت حضرت امام ( س ) امسال شعارش را وحدت و همدلی همه وفاداران به امام در مراسم بزرگداشت امام ( س ) انتخاب کرده است.

وی افزود: ما مطمئن هستیم بر اساس این سیاست مراسم بزرگداشت حضرت امام (س) یک مراسم ممتاز و ویژه خواهد بود که هم رضایت خدا و هم مصلحت جامعه و انقلاب اسلامی در آن است.

انصاری ادامه داد: ما بیش از هر زمانی چه در عرصه های داخلی و چه عرصه های بین المللی به وحدت حول محور اندیشه و آرمان و مکتب سیاسی امام ( س ) نیاز مندیم.

وی گفت: بر همین اساس است که مقام معظم رهبری رئیس جمهوری و هیات دولت و همه دستگاه های حاکمیت نظام براین معنا که باید مراسم بزرگداشت امام ( س ) یک مراسم ویژه و با شکوه باشد، تاکید دارند.

وزیر کشور نماینده ویژه دولت در ستاد بزرگداشت امام(س) شد

انصاری ادامه داد: رییس دولت علاوه بر اینکه هیات دولت و سازمانهای وابسته به دولت را موظف به همکاری با ستاد ویژه بزرگداشت امام (س)کرده اند، نماینده ویژه خود را در ستاد تعیین کردند.

انصاری با اعلام اینکه مهندس نجار وزیر کشور به عنوان نماینده ویژه ریاست جمهوری در ستاد بزرگداشت امام ( س ) تعیین شده است، ادامه داد: وزارت کشور با چهار معاونت امنیتی، عمرانی فرهنگی و اجتماعی و معاونت حوادث غیر مترقبه و همکاری استاندارن سراسر کشور، کار برنامه ریزی، تعمیم و تدارک سیاستگذاری مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام ( س ) را عهده دار شده است.

وی ادامه داد: در کنار وزارت کشور نیروهای نظامی و انتظامی کشور، دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی و همه طیف ها و وفاداران به امام (س) برای برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم 14 خرداد آماده می شوند.

انصاری ابراز امیدواری کرد که مراسم 14 خرداد امسال با حضور میلیونی مهمان های داخلی و خارجی با شکوه تر از سالهای گذشته برگزار شود.

ادامه دارد

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.